Наша школа

Шановні колеги, учні, батьки!

Вітаю Вас на,блозі вчителя географії!
Мені дуже приємно, що Ви завітали на мій
блог. Буду рада, якщо знайдете для себе корисну інформацію та зможете застосувати її під час підготовки до уроків, у позакласній та методичній роботі.

Навіщо я йду на урок географії?

Я люблю науку, яку викладаю, люблю природу, свою Батьківщину.

Я іду на урок географії для того, щоб подарувати учням свою любов до географії, де на кожному уроці можна вирушати у подорож, вирішувати локальні, регіональні та глобальні питання світу, знаходити та радіти результатам пошуку. Вивчення предмету "географія" не закінчується ніколи. Воно триває, поки існує цей світ і людина у ньому.

Географія - це моє життя. Життя, яке я безмежно люблю»!

Бажаю Вам творчих успіхів!

понеділок, 7 жовтня 2019 р.

Науковий пікнік

Слобідські школярі на Науковому пікніку
Наука цікава, наука таємнича, наука може дивувати і захоплювати, пояснювати і заплутувати ще більше. І нехай ви не прагнете виростити з вашої дитини нового Ейнштейна або Коперника, але навчитися вчитися - одна з основних задач для сучасних дітей. Адже здатність і бажання до саморозвитку можна прищепити. Головне підібрати правильні інструменти і мотивацію.
 Саме для того, щоб посприяти мотивації здобувачів освіти  вчитися 22 вересня о 12.00 годині на Соборній площі міста Чернівці учні Слобідського НВК відвідали  ІІІ Науковий пікнік з Ніколою Тесла.  Метою проекту є популяризація наук – математики, фізики, хімії, біології, історії, екології,  ІТ-технологій, психології, медицини, географії шляхом участі у підготовлених експериментах в рамках наукових пікніків. Це  – цікавий захід, де молоді і зовсім юні спеціалісти, науковці, ентузіасти ділилися своїми знаннями з оточуючими.


Але спочатку наша екскурсія розпочалася з Центральної площі міста Чернівці -Чернівецької міської ради (ратуші).



З Центральної площі ми продовжили екскурсію пішохідною вулицею імені Ольги Кобилянської (колишня вулиця Панська), заглянули в дворики на цій вулиці - "Італійський дворик" та дворик Німецького народного дому. По дорозі ми побачили: Палац урочистих подій, ковану карету, Свято-Духівський собор.





Юні дослідники Слобідського НВК доторкнутися до науки руками в прямому сенсі: дивилися в  мікроскоп, змішували хімічні реагенти, були активними учасниками науково-дослідної діяльності, а  також вчилися надавати першу медичну допомогу, вивчили та дослідили хімічні реакції, слухали лекцію про комп’ютерне програмування.






Прогулянка по парку імені Тараса Шевченка стала приємним закінченням  цього дня.








Додому усі поверталися в піднесеному настрої, сповнені нових вражень, радісні та щасливі!
























Немає коментарів:

Дописати коментар